اهمیت تابلو های ترافیکی در عملیات اجرایی
اهمیت تابلو های ترافیکی در عملیات اجرایی : بطور کلی وجود تابلوهای ایمنی در جاده ها و معابر و اتوبان ها و … از واجبات راهنمایی آن مسیر می باشد که بواسطه آن ایمنی جاده ها ، عابران پیاده، خودرو و سرنشنینان خودرو و … تامین می گردد .
نصب علائم راهنمایی از گذشته در جاده سازی امری قابل توجه بوده است که با نگاهی به تاریخ آن متوجه می شویم که در دیرباز رومیان بهنگام ساخت جاده های خود از تخته های سنگی بزرگ جهت راهنمایی مسافران استفاده می کردند که این موضوع اهمیت وجود تابلوهای راهنما را به خوبی بیان می نماید .
تابلوهای ترافیکی برای نصب در عملیات اجرایی نیاز به استاندارد های مشخصی نظیر دید مناسب ، دوام بالا ، سهولت در نصب ، منطبق با مقررات عملیات و … دارد .
از دیگر ویژگی های این تابلوها قابل درک بودن آن می باشد بطوری که کارکنان عملیات اجرایی با مشاهده تابلو به راحتی به مقصود و هدف نصب آن تابلو و خبری که به آنها می دهد، پی ببرد .
در نوشته های گذشته در رابطه با تجهیزات ترافیکی – تابلوهاي ترافيكي مورد نیاز در عملیات اجرایی راه ها و همچنین نکات مهم و استاندارد های دیکته شده از طرف وزارت راه به تفضیل به بحث پرداختیم . در این نوشته به تابلو های ترافیکی مورد احتیاج در عملیات اجرایی خواهیم پرداخت . با ما در ادامه این مقاله همراه باشید .
انواع علایم اخطاری که در عملیات اجرایی و کنترل موقت ترافیک بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند
انواع علایم انتظامی (بازدارنده و حکم کننده) که در عملیات اجرایی و کنترل موقت ترافیک بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
-انواع علایم اخطاری و یا انتظامی در عملیات اجرایی مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع تابلو های اطلاعاتی که در عملیات اجرایی مورد استفاده قرار میگیرند.